Mijn diensten

Wat is je doel op korte en lange termijn? Heb je je strategische doelstellingen al helder staan? Mooi dan kunnen we daar meteen een goede marketing aanpak aan verbinden en snel in actie komen.

Nog geen heldere strategie staan? Geen probleem. Dan gaan we terug naar het fundament. We starten dan met je doelstellingen helder te formuleren. Als deze scherp zijn vertalen we dit door naar een strategie waar de volgende onderdelen aan bod komen.  We duiken in je visie, missie, merkbelofte, why, how en je what, je business model en je doelgroep.
Dit zetten we allemaal kort en krachtig op papier zodat het fungeert als de basis onderlegger waar je alles aan kan toetsen om op koers te blijven.

“ De Canvas is voor mij een raadgever bij het nemen van de marketing beslissingen. Ik heb hem altijd bij me, achterin mijn aantekeningenboekje. Als ik leveranciers informeer over wie wij zijn, web-teksten of social posts schrijf, ik pak de canvas er altijd bij zodat we op koers blijven. Het Canvas is mijn Kompas en de investering meer dan waard”.

- Linda van den Wildenberg

Mijn diensten